مراسم اختتاميه دومين المپياد فيلمسازي نوجوانان با حضور 73 کارگردان نوجوان که آثارشان در اين دوره از المپياد پذيرفته شده، امشب ساعت20 در کتابخانه مرکزي اصفهان برگزار ميشود.
به گزارش ستاد خبري المپياد فيلمسازي نوجوانان، مراسم اختتاميه دومين المپياد فيلمسازي نوجوانان با حضور 73 کارگردان نوجوان که آثارشان در اين دوره از المپياد پذيرفته شده و عليرضا رضاداد دبير سي و يکمين جشنواره بينالمللي فيلمهاي کودکان و نوجوانان، عليرضا تابش مديرعامل بنياد سينمايي فارابي، سيد صادق موسوي مديرعامل انجمن سينماي جوانان ايران، حبيب ايل بيگي قائم مقام بنياد سينمايي فارابي، داوران و جمعي از سينماگران حاضر در اين رويداد سينمايي امشب ساعت 20 در کتابخانه مرکزي اصفهان برگزار ميشود.
در اين مراسم عليرضا رضاداد ضمن تقدير از نوجوانان برگزيده گان دومين المپياد فيلمسازي درباره اين رويداد سينمايي صحبت خواهد کرد و پس از آن فيلمهاي برگزيده براي حاضران در مراسم نمايش داده ميشود و جوايز برگزيدگان نيز اهدا خواهد شد.
نشست صميمي يونيسف با پذيرفته شدگان المپياد فيلمسازي نوجوانان
همچنين قرار است نخستين نشست يونيسف با راه يافتگان به دومين المپياد فيلمسازي نوجوانان با حضور ويل پارکس نماينده يونيسف در ايران و مهتاب کرامتي سفير حسن نيت يونيسف، امروز 13 شهريورماه ساعت 13 در سالن شماره 2 مجتمع سينمايي سيتي سنتر برگزار شود.
بر اساس اين گزارش، به دنبال برگزاري دومين المپياد فيلمسازي نوجوانان به عنوان يکي از بخشهاي سي و يکمين جشنواره بينالمللي فيلمهاي کودکان و نوجوانان، نماينده يونيسف در ايران پيشنهاد داده تا به منظور حمايت از جريان رشد فيلمسازان نوجوانان مستعد در اين عرصه، در همکاري و تعامل با انجمن سينماي جوانان بخشي از هزينه آموزش فيلمسازي حرفهاي به راه يافتگان اين المپياد را تامين کند. از همين رو ويل پارکس گفتوگوي صميمي با نوجوانان راه يافته به اين المپياد فيلمسازي خواهد داشت.
همکاري يونيسف با انجمن سينماي جوان بخشي از برنامه کاري مشترک بين وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و يونيسف است و انجمن سينماي جوانان ايران نيز بنا دارد در کنار اين تفاهم نامه شرايط مناسب براي حضور و همکاري يونيسف در بخش المپياد فيلمسازي نوجوانان را فراهم کند.