سفير جمهوري اسلامي ايران در پاکستان با تشريح اشتراکات فرهنگي دو کشور همسايه و مسلمان گفت: ايران خواهان تعميق روابط همه جانبه به ويژه فرهنگي و هنري با پاکستان است، زيرا که از اين راه زمينه ارتباط بيشتر مردم هموارتر مي شود و ما مصمم به گسترش اين روابط هستيم.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا، مهدي هنردوست در آيين افتتاحيه جشنواره پنج روزه فيلم ايران در اسلام آباد پاکستان گفت: برگزاري اين جشنواره ها باعث مي شود تا زمينه براي آشنايي مردم پاکستان با فرهنگ و هنر غني ايران فراهم شود.
سفير کشورمان در پاکستان با بيان تهديد تهاجم فرهنگي غرب در جوامع اسلامي گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي براي حمايت از فرهنگ اسلامي ايراني، موضوع تهيه فيلم هايي با هويت اسلامي براي مردم ايران و کشورهاي اسلامي مورد توجه جدي نظام قرار گرفت .
وي همچنين با بيان اهميت تربيت نسل جديد بر اساس معيارهاي اسلامي گفت: نسل جديد را بايد طوري تربيت کرد که نگهبان ميراث گرانبهاي فرهنگ اصيل و اسلامي باشند و بايد آنها را از خطرات و توطئه هاي آينده از سوي دشمن آگاه ساخت .
سفير جمهوري اسلامي ايران در پاکستان اضافه کرد: دشمن در پي آن است تا از شيوه هاي مختلف دل جوانانمان را از ايمان به خدا خالي کن، بنابراين اين وظيفه ماست تا جوانان و نوجوانان را از توطئه هاي شيطاني دشمنان آگاه سازيم و براي پيمودن مسير درست به آنها کمک کنيم.
هنردوست با اشاره به توليد و انتشار فيلم هاي غير اختلاقي هاليودي در جوامع اسلامي گفت: خانواده اساس جامعه اسلامي است و بايد براي حمايت و حفاظت از ارزش هاي اسلامي و ملي قدم برداشته و با ساخت و تبادل فيلم هاي با ارزش و مطابق با معيارهاي جوامع، اجازه ندهيم که جوانان و نوجوانان ما از فرهنگ و تمدن غني اسلامي فاصله بگيرند .
وي با بيان اينکه فيلم هاي ايراني در جهان توانسته است بر اساس معيارهاي انساني و اخلاقي از جايگاه ويژه برخوردار شود، ادامه داد: فيلم هاي منحصر به فرد ايراني اکنون توانسته است توجه جهان را به خود جلب کند و به مقام ممتازي دست يابد.
با ترويج برهنگي و تنزل معيارهاي فرهنگي در سينما مخالفيم
شهاب الدين دارايي رايزن فرهنگي سفارت جمهوري اسلامي ايران در اسلام آباد نيز در سخناني در اين آيين با بيان روند تکامل صنعت فيلم و سينما در جمهوري اسلامي ايران گفت : سينماي ايران به دو بخش قبل از انقلاب و بعد از انقلاب تقسيم مي شود.
وي گفت: پس از پيروزي باشکوه انقلاب اسلامي ايران سينما به مرکزي براي ترويج افکار و ارزش هاي اسلامي تبديل شد و به گفته امام خميني (ره) ما مخالف سينما نيستيم، بلکه با ترويج برهنگي و پَستي معيارهاي اخلاقي در سينما مخالف هستيم .
دارايي ادامه داد: در سينماي ايران اصول و ضوابط اسلامي از جمله ايجاد فضاي سالم براي تفريح جوانان و نوجوانان هموار شده است.
اين مسئول فرهنگي در سخنانش اضافه کرد: در سينماي جمهوري اسلامي ايران ارزش زنان مورد توجه قرار گرفته شده به نحوي که نقش مهم آنها در توسعه و پيشرفت جامعه به تصوير کشيده شده است.
به گزارش ايرنا، جشنواره پنج روزه فيلم ايران به همت رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران و مرکز هنر ملي پاکستان با حضور خانم مريم اورنگ زيب وزير اطلاع رساني، رسانه ها و ميراث ملي پاکستان، مهدي هنردوست سفير ايران در پاکستان و جمعي از علاقه مندان به سينما در مرکز ملي هنرهاي پاکستان (PNCA) گشايش يافت.
در اين جشنواره فيلمهاي «خيلي دور خيلي نزديک» به کارگرداني رضا ميرکريمي، «باديگارد» به کارگرداني ابراهيم حاتمي کيا، «يک حبه قند» به کارگرداني رضا ميرکريمي، «رخ ديوانه» به کارگرداني ابوالحسن داوودي و «کفش هايم کو؟» به کارگرداني کيومرث پوراحمد به نمايش در ميآيد.