معاون سينمايي وزيرفرهنگ و ارشاد اسلامي معتقد است :درحالي که همه چيز در دنياي امروز در خدمت انزواگزيني است، کارکرد سينما در تضاد با اين روند است.
محمد مهدي حيدريان که در آيين آغاز به کار مجتمع فرهنگي هنري شهر آفتاب شيراز سخن مي گفت به تأثير انقلاب ديجيتال بر رشد صنعت سينما، به مثابه رنسانس جهان هنر اشاره کرد و عنوان داشت:تأثيرات عميق و وسيع انقلاب ديجيتال در همه آداب، رفتار، علم، دانش و روابط اجتماعي عميق تر از انقلاب صنعتي خواهد بود.
رئيس سازمان سينمايي گفت: سينما به منزله اصلي ترين ميوه انقلاب ديجيتال، هم مشوق بوده است و هم پيشبرنده. سينما باعث شده خودش در بازتوليدي مدام قرار گيرد و توفيق فراگيري و تأثيرش روزبه روز بيشتر شود.
وي پرديسهاي سينمايي را مقصدي براي عزيمت مردم از خانه و حضور آنها در کنار هم دانست.
مجتمع فرهنگي هنر شهر آفتاب واقع در مجتمع خليج فارس شيراز ورودي شهر صدرا شامگاه چهارشنبه به همت بخش خصوصي و با حضور مسئولان و هنرمندان و فرهنگوران گشايش يافت.
اين مجموعه با هشت سالن، 1500 صندلي به ظرفيت سينمايي شيراز افزوده است و داراي سالنهاي عمومي، سينماتِک، سالن کودکان و نوجوانان، سالن 3D، سالن سينماي هنري و چندمنظوره، کتابفروشي، کافهکتاب و نگارخانه است و پس از پرديس سينمايي گلستان، دومين پرديس سينمايي شيراز به شمار ميرود.
معاون سينمايي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين نويد داد که بخش شايان توجهي ازعقبماندگيهاي فرهنگي شيراز در چهارسال آينده جبران شود و باتوجه به نگاه فرهنگساز مسئولان استاني و شهري، شيراز ميتواند با سرمايه گذاري در حوزه فرهنگ در آينده نزديک، باعنوان يکي از پنج قطب اصلي سينمايي ايران بدرخشد.
حيدريان اضافه کرد: شيراز هميشه در داشتن فضاهاي فرهنگي مطلوب مظلوم بوده است و شايد علم و حلم اهل شيراز، به ويژه بعد از انقلاب، مانع کسب آنچه شايستگياش را داشتهاند، شده است.
وي با ابرازاميدواري درزمينه برگزاري جشنواره بينالمللي شيراز از سال آينده گفت:باوجود زيرساختهاي مطلوب فرهنگي، سال آينده شاهد برگزاري جشنواره بينالمللي شيراز در قامت استعداد و ظرفيتهاي اين شهر و با حضور سينماگران بومي، ملي و بينالمللي هستيم تا اين شهر بتواند بخشي از توليدات فرهنگي سينمايي خود و همچنين ساير هنرمندان ايران را ميزباني کند.
منبع : ايرنا