ستايش سينماي ايران و استقبال تماشاگران

ستايش سينماي ايران و استقبال تماشاگران

جشنواره فيلم‌هاي ايراني ورشو از شامگاه سه شنبه 14 آذر ماه آغاز به کار کرد. اين جشنواره در شهر ورشو در کشور لهستان برگزار مي‌شود و تا 19 آذر ماه ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومى بنياد سينمايى فارابى، در آيين افتتاحيه اين رويداد و نخستين اکران عمومي فيلم «رخ ديوانه» به کارگرداني ابوالحسن داوودي با استقبال مخاطبان لهستاني روبه‌رو شد.
در اين جشنواره، 10 فيلم بلند سينماى ايران در فاصله 14 تا 19 آذر ماه 1396 به نمايش گذاشته مي‌شود که از اين ميان 9 عنوان - شامل فيلم‌هاى «تراژدي» به کارگرداني آزيتا موگويي، «خانه‌اي در خيابان چهل و يکم» به کارگرداني حميدرضا قرباني، «حکايت عاشقي» به کارگرداني احمد رمضان‌زاده، «پدر آن ديگري» به کارگرداني يدالله صمدي، «خداحافظي طولاني» به کارگرداني فرزاد مؤتمن، «رخ ديوانه» به کارگرداني ابوالحسن داوودي، «کفشهايم کو؟» به کارگرداني کيومرث پوراحمد، «طعم شيرين خيال» به کارگرداني کمال تبريزي و «زير نور ماه» به کارگردان رضا ميرکريمي - از سوي بنياد سينمايي فارابي در اين رويداد فرهنگي حضور يافته‌اند. ديگر فيلمي که در اين برنامه به نمايش در مي‌آيد، فيلم باديگارد به کارگرداني ابراهيم حاتمي‌کيا است.
تماشاى اين فيلم‌ها با خريد بليط توسط دوستداران سينماى ايران در ورشو، حاكى از استقبال مخاطبان اين جشنواره از نخستين شب برگزارى است.

در افتتاحيه اين جشنواره در سينما لوناي شهر روشو، رامين مهمانپرست سفير جمهوري اسلامي ايران در لهستان، سيدعلي موجاني رايزن فرهنگي کشورمان در کشور آلمان، عليرضا تابش مدير عامل بنياد سينمايي فارابي و آرتور زابورسکي مدير جشنواره سينماهاي مستقل لهستان به سخنراني پرداختند. همچنين اجراي موسيقي ايراني توسط گروه پرسپوليش تجلي گر روح فرهنگ ايراني در افتتاحيه اين جشنواره بود.
عليرضا تابش مديرعامل بنياد فارابي در نشست افتتاحيه اذعان داشت که سينماي ايران نشان دهنده تاريخ پر افتخار سرزميني است در مشرق زمين که با تمامي پچيدگي‌هايش، ساختاري پر رمز، جذاب و درهم تنيده دارد. وي با اشاره برگزاري کنفرانس گفتگوهاي فرهنگي ايران و لهستان با عنوان در جستجوي خانه دوم (به مناسبت هفتاد و پنجمين سالگرد ورود پناهجويان لهستاني به ايران) که چندى پيش در دانشگاه تهران برگزار شد، تاکيد کرد که شناخت دو ملت تاريخچه‌اي ديرينه دارد و هر دو از يکديگر به نيکي ياد مي‌کنند ولي جريان سينمايي دو کشور، بهترين راه گفتمان فرهنگي ميان دو ملت ايران و لهستان است. وي با اشاره به سابقه همکاري‌هاى بنياد فارابي با برخي مراکز سينمايي لهستان گفت: بنياد در صدد تکميل يک پروژه مشترک با طرف لهستاني در خصوص ساخت فيلم در موضوع پناهجويان لهستاني است و از هرگونه اکران فيلمهاي ايران در سينماهاي لهستان و نمايش فيلم ايرانى در شبكه‌هاى تلويزيون اين كشور حمايت مي‌کند.
تابش افزود: اين اقدامات با توجه به استقبال رويدادهاي سينمايي بين‌المللي در دو کشور جهت نمايش فيلم‌هاي طرفين که به شکلي گسترده و موفق از دهه‌هاي اخير تا به امروز ادامه داشته است، مي‌تواند امتداد پيدا کند.
اين جشنواره با حمايت سفارت جمهوري اسلامي ايران در ورشو، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در آلمان و بنياد سينمايي فارابي و همکاري مدرسه سينمايي لهستان در «سينما لونا» شهر ورشو پايتخت کشور لهستان در حال برگزاري است. برگزارکنندگان جشنواره فيلم‌هاي ايراني در ورشو تلاش کرده‌اند تازه‌ترين‌هاي فعاليت‌هاي سينماي ايران را در قالب اين جشنواره معرفي کنند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.
-->