ارزش ما‌ در متفاوت بودن ماست

ارزش ما‌ در متفاوت بودن ماست


دبير سي امين جشنواره بين المللي فيلم هاي کودکان و نوجوانان در ديدار با داوران کودک و نوجوان اين جشنواره خطاب به آن ها گفت: جشنواره فرصت گفت‌وگو کردن و يادگيري خوب گفت‌وگو کردن را فراهم مي‌کند و قرار است متفاوت بودن را در جشنواره بياموزيم.

به گزارش ستاد اطلاع رساني سي امين جشنواره بين المللي فيلم هاي کودکان و نوجوانان؛ جلسه ديدار دبير سي‌امين جشنواره فيلم‌هاي کودکان و نوجوانان با داوران کودک و نوجوان در نخستين روز جشنواره جمعه ? تير ماه در پرديس سينمايي چهار باغ برگزار شد.

عليرضا رضا‌داد دبير جشنواره در اين جلسه درباره فايده متفاوت بودن صحبت کرد و گفت: همه ما با هم تفاوت‌هايي به لحاظ شرايط اجتماعي و فردي و موقعيت‌هايمان داريم. اما هميشه نمي‌توانيم اين تفاوت‌ها را بروز دهيم و ناگزيريم از آنها بگذريم و بنا به تغيير شرايط از اين تمايل صرف‌نظر مي‌کنيم.

وي تاکيد کرد: پدر و مادرهايمان هميشه در حال راهنمايي ما هستند. آنها به ما مي‌گويند چه کاري را انجام دهيم و چه کاري را انجام ندهيم. البته اين موقعيت اجتناب‌ناپذير است. خود شما هم وقتي بزرگ شويد با فرزندانتان همين‌طور رفتار مي‌کنيد. و خودتان را در برابر فرزندانتان مسئول مي دانيد. اما اينجا در جشنواره فيلم‌هاي کودکان و نوجوانان شما در موقعيتي قرار داريد که مي‌تواند وجوه متمايز خودتان با ديگران را بروز دهيد.

دبير جشنواره با اشاره به فراهم آمدن فرصت گفت‌وگو ي با يکديگردر جشنواره فيلم‌هاي کودکان و نوجوانان گفت: جشنواره براي شما فرصت گفت‌وگو کردن و يادگيري خوب گفت‌وگو کردن را فراهم مي‌کند. از ميان چند ميليارد مردم کره زمين اين فرصت براي شما ?? نفر پيش‌آمده تا اين يک هفته براي اين هدف مشترک باهم باشيم. هفته‌اي که ديگر تکرار نمي‌شود. البته هيچ‌کدام از موقعيت‌هاي زندگي انسان تکرار نمي‌شود اما فرصتي که در اين جشنواره براي تماشاي فيلم و ارائه نظراتتان داريد تا ابد با شما و در خاطر شما خواهد ماند.

رضاداد ادامه داد: در اين هفته بايد خودمان را معرفي کنيم و همديگر را بشناسيم. فکر مي‌کنم اگر خودمان باشيم و تحت‌‌تاثير ديگران قرار نگيريم، وقتي فيلمي به عنوان فيلم برتر انتخاب مي‌شود،‌ خوشحال مي‌شويم. چون با خودمان مي‌گوييم من نظرم را گفتم و حالا آن فيلم انتخاب نشد. اما اگر نظر حقيقي خودمان را نگوييم و فيلمي تحت‌تاثير نظر غير حقيقي ما برنده شود تا سال‌هاي سال از خودمان مي‌پرسيم چرا نظر حقيقي‌ام را نگفتم. بنابراين درخواستي که از شما داريم اين است که خودتان باشيد و نظرات خودتان را درباره فيلم‌ها بيان کنيد.

اين تجربه فرصت بي نظير براي شناخت ارزش تفاوت‌هاست

وي خطاب به والديني که در سالن حضور داشتند گفت: ما اين توصيه را هم براي مربيان وپدر و مادرها هم داريم که چون در بسياري از مواقع به بچه‌هايمان اجازه نمي‌دهيم خودشان باشند. از اين فرصت استفاده کنند براي شناخت بهتر و بيشتر فرزندانمان.

غالبا تصوير ما از فرزندانمان مطابق تمايلات ما است نه مطابق حقيقت فرزندانمان
دبيرجشنواره افزود: ما به عنوان مربياني که به سرنوشت فرزندانمان علاقه داريم،‌ هر چه مي‌خواهيم به آنها مي‌دهيم تا بخورند يا هر کاري که ما مي‌خواهيم انجام مي‌دهند و فرآيند تربيت را يکسره مي پنداريم وآنها هيچ فرصتي پيدا نمي‌کنند تا خودشان باشند. بنابراين شما هم در اين هفته مي توانيد متفاوت بودن را تجربه کنيد. ما مي توانيم يک بار ديگر فرزندانمان را کشف کنيم و اين تجربه لذت بخش را از سر بگذرانيم . تجربه کنيم چطور مي‌شود درعين متفاوت بودن با هم باشيم و گفت‌وگو کنيم.

سپس داوران کودک و نوجوان جشنواره سرودي درباره جشنواره خواندند و يک فيلم غير ايراني به عنوان يک تجربه کارگاهي داوري براي آنها به نمايش درآمد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.
-->