بنیاد سینمایی فارابی
تاریخ: 19 فروردین 1404
در مراسم رونمایی و اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «میرو» مطرح شد:

میرو یک فیلم راهبردی درباره سیستان و بلوچستان است

  • کد خبر: 113959
  • تعداد مشاهده خبر: (77)
  • نویسنده: مریم جودکی
  • گروه خبر: اخبار عمومی

به گزارش روابط‌عمومی گروه سینمایی هنر و تجربه در ابتدای این مراسم سعید الهی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «میرو» گفت: روز اولی که تصمیم گرفتیم این فیلم را در استان سیستان و بلوچستان و چابهار بسازیم هراسی به دلمان افتاده بود ازاین‌جهت که زیرساختی وجود ندارد و این استان حداقل در 50 سال اخیر همیشه به‌عنوان استانی محروم شناخته شده اما وقتی که پا به شهرستان چابهار گذاشتیم و این عطش، شیفتگی و مهربانی قوم شریف بلوچ و مردم آن شهرستان را دیدیم احساس کردیم که چقدر این مردم پیش از محرومیت، مظلوم هستند.

سعید الهی با تأکید بر لزوم ساخت فیلم‌های بیشتر درباره استان سیستان و بلوچستان و ترسیم تصویری درست از این استان گفت: میرو زیر متن و زیرلایه‌های مهمی دارد ما در فیلم «میرو» سعی کردیم لایه دیگری را نه تحریف شده بلکه به‌واقع لایه‌های دیگری از این استان را ببینیم و به نظرم خوب هم دیدیم و خدای‌نکرده در ماجرا نه دستی بردیم و نه اغراقی کردیم. من برای این زیر متن‌ها اهمیت زیادی قائلم به همین دلیل فیلم «میرو» را فارغ از آنکه در گیشه فروش بکند یا نه یک فیلم کاملاً راهبردی و سیاستی می‌دانم و فکر می‌کنم که در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بازنمایی خوبی داشته باشد.

سعید الهی در ادامه با اشاره به سختی‌های کار در سیستان و بلوچستان گفت: اینجا لازم است تا از بنیاد سینمایی فارابی و بنیاد شهید و ایثارگران که مبدع و همراه اصلی این فیلم بودند تشکر کنم که در کنار ما بودند و از استانداری سیستان و بلوچستان که هم حمایت مالی کردند و هم حمایت معنوی و واقعاً کمک‌حال ما بودند قدردانی نمایم.

سعید الهی با تشکر از گروه سینمایی هنرو تجربه که شرایط اکران این فیلم را فراهم کرد افزود: فیلم خاص را باید در سینماهای هنر و تجربه دید و اگر حمایت این دوستان نبود این فیلم تا همین مرحله نیز شاید به اکران نمی‌رسید.

حسین ریگی کارگردان فیلم نیز گفت: فیلم سینمایی «میرو» سومین کار سینمایی من است که در ژانر کودک‌ونوجوان و باز هم در سیستان و بلوچستان کار شده است سینمای کودک‌ونوجوان باید جدی گرفته شود حال چه در ژانر جنگی و دفاع مقدس اجتماعی باشد و  چه  برای کودکان و یا در مورد کودک‌ونوجوان.

ریگی با تشکر از مدیران  بنیاد شهید، بنیاد سینمایی فارابی، استانداری سیستان و بلوچستان و منطقه آزاد چابهار گفت: واقعاً کارکردن در سیستان و بلوچستان سختی خودش را دارد و هزینه برای فیلمسازی در شهرستان برای فیلمساز نسبت به کارکردن در تهران دوبرابر است.

 وی ادامه داد:  به سیستان و بلوچستان بی‌مهری شده است و واقعاً باید توجه بیشتری به این استان نشان داده شود ما وقتی در آن شرایط سخت‌کار می‌کردیم همسایه‌ها  و اهالی منطقه می‌آمدند و به ما بسیار محبت می‌کردند به همین علت این فیلم را نیز مانند دو فیلم دیگرم به مردم، محبوب و دوست‌داشتنی سیستان و بلوچستان تقدیم می‌کنم.