بنیاد سینمایی فارابی
تاریخ: 12 بهمن 1401
برنامه نمایش آثار فارابی در اولین روز فجر چهل و یکم منتشر شد؛

سینماهای مردمی میزبان 9 فیلم فارابی می‌شوند

  • کد خبر: 109886
  • تعداد مشاهده خبر: (475)
  • نویسنده: مریم جودکی
  • گروه خبر: اخبار عمومی

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در اولین روز از چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، آثار فارابی در 22 پردیس سینمایی و سالن شهر تهران و 5 مجموعه توابع و شهرستان‌های اطراف پایتخت به نمایش درمی آید. برنامه نمایش فیلم‌های فارابی در روز چهارشنبه 12 بهمن ماه در سینماهای مردمی تعیین شده توسط ستاد برگزاری این رویداد به شرح زیر اعلام می‌شود:

فیلم‌های سینمایی «هوک» و «روایت ناتمام سیما» در سانس‌های 14:30 و 19:30 در پردیس سینمایی آزادی، «جنگل پرتقال» سانس 15 و «بعد از رفتن» سانس 17:30 در سینما استقلال، «روایت ناتمام سیما» در سانس 15 و «هوک» در سانس 20 در سالن های 1 و 2 پردیس سینمایی اطلس به نمایش درخواهند آمد.

همچنین پردیس سینمایی ایران مال در سالن‌های یک، دو، سه و چهار خود میزبان مخاطبان فیلم‌های بنیاد سینمایی فارابی در فجر چهل و یکم است. بدین ترتیب فیلم‌های «شماره 10»  از ساعت 17، «کت چرمی» از ساعت 19:30 و «بعد از رفتن» از ساعت 22:30، «کت چرمی» از ساعت 15 و «روایت ناتمام سیما» از ساعت 22:30 در پردیس سینمایی زندگی اکران می‌شود.

در نخستین روز جشنواره، «هوک» در سانس 17:30، «کت چرمی» در سانس 20 در دو سالن امیرمهر 2 و 3 پردیس سینمایی شهرک اکران خواهند شد. سینما تماشا نیز در سالن 1 خود «جنگل پرتقال» را از ساعت 20 و «شماره 10» را از ساعت 22:30 اکران خواهد کرد.

«جنگل پرتقال» از ساعت 22:30 در سینما جوان، «شماره 10» از ساعت 17:30 در سینما راگا روز چهارشنبه 12 بهمن نمایش دارند.

آثار فارابی همچنین در پردیس سینمایی صبامال نیز روی پرده خواهد رفت. بر این اساس «جنگل پرتقال» از ساعت 17:30 و «شماره 10» از ساعت 20 در این مجموعه و «کت چرمی» در سانس 22:30 در سینما فرهنگ و همین فیلم در سانس‌های 17:30 و 22:30 در سالن‌های پردیس سینمایی کوروش به اکران درخواهند آمد. همچنین فیلم «شماره 10» نیزاز ساعت 14:30 در مجموعه کوروش به نمایش درمی آید. پردیس سینمایی کیان نیز میزبان «بعد از رفتن» در ساعت 15 و «جنگل پرتقال» از ساعت 22:30 است. در پردیس سینمایی گالریا نیز سالن‌های 1 و 4 فیلم‌های سینمایی «شماره 10» در سانس 20 و «کت چرمی» در سانس 22:30 نمایش داده می شوند. سالن‌های 1 تا 4 پردیس سینمایی مگامال نیز در ایام دهه فجر آثار جشنواره چهل و یکم را اکران می‌کنند. «هوک» از ساعت 14:30 و «روایت ناتمام سیما» از ساعت 19:30 در این مجموعه اکران می‌شوند. «بعد از رفتن» در سینما نارسیس از ساعت 22:30 روی پرده می‌رود. همچنین دو سالن از سینما شمیران سنتر میزبان علاقه مندان به تماشای دو فیلم «بعد از رفتن« در سانس 15 و «جنگل پرتقال» در سانس 22:30 است. سینما مهر شاهد در سالن 1 خود «شماره 10» را از ساعت 17 و «کت چرمی» را از ساعت 19:30 اکران می‌کنند.

در موزه سینما نیز دو فیلم از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی در چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در روز اول این رویداد اکران می شود. بر این اساس «جنگل پرتقال» در سانس 15 و «بعد از رفتن» در سانس 17:30 در این مجموعه نمایش دارند.

فیلم‌ «شماره 10» نیز از ساعت 17:30 در پردیس سینمایی هروی، «جنگل پرتقال»  از ساعت 20 و «شماره 10» از ساعت 22:30 در پردیس سینمایی هدیش مال روز چهارشنبه 12 بهمن 1401 اکران می‌شوند.

گفتنی است بنیاد سینمایی فارابی با 9 فیلم «بعد از رفتن»  به کارگردانی رضا نجاتی و تهیه‌کنندگی محمود بابایی، «جنگل پرتقال» به کارگردانی آرمان خوانساریان و تهیه‌کنندگی رسول صدرعاملی، «روایت ناتمام سیما» به کارگردانی علیرضا صمدی و تهیه‌کنندگی مجید رضابالا، «سینما متروپل» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر و تهیه‌کنندگی سیدحامد حسینی، «شماره ۱۰» به کارگردانی حمید زرگر نژاد و تهیه‌کنندگی ابراهیم اصغری، «کاپیتان» به کارگردانی محمد حمزه‌ای و تهیه‌کنندگی سیدصابر امامی، «کت‌چرمی» به کارگردانی حسین میرزامحمدی و تهیه‌کنندگی کامران حجازی، «گل‌های باوارده» به کارگردانی مهرداد خوشبخت و تهیه‌کنندگی سعید سعدی و «هوک» به کارگردانی حسین ریگی و تهیه‌کنندگی علی آشتیانی‌پور در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر حضور دارد.

جشنواره فیلم فجر چهل و یکم از 12 تا 22 بهمن در سراسر کشور برگزار می‌شود.