به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در ابتدای این شماره بخش دیگری از سلسله مطالب سینمای عاشورایی آمده است و سپس در بخش سینمای ایران سیناپس فیلمهای «مغز استخوان» و «لامینور» را می خوانیم. دو نقد درباره «مغز استخوان» و سه نقد درباره فیلمنامه «لامینور»، فیلمنامه کوتاه «باغ وحش» و گفتوگو با نویسنده و کارگردان این فیلم، دیگر مطالب این بخش هستند.
پرونده این شماره که به نویسندگان بزرگ سینمای معاصر میپردازد به مایک فلاناگان یکی از مهمترین مؤلفان سینمای هراس در دوران معاصر اختصاص دارد و شامل مطالب متنوعی است از جمله: راهنمای فیلم به فیلم استاد جدید وحشت، مروری بر ساختار داستان در فیلمها و سریالهای تلویزیونی مایک فلاناگان، رابطه وحشت و کمدی در سریالهای مایک فلاناگان، نگاهی به روایت در سریالهای مایک فلاناگان و ...
در بخش سینمای جهان ابتدا سیناپس فیلمهای قرمز شدن، رییس خوب و نیترام را میخوانیم و سپس نقدهایی بر این آثار و گفتوگوهایی که با خالقان فیلمهای مذکور انجام شده است.
دانش فیلمنامه نویسی از زبان مارتین اسکورسیزی، گسترش کاراکتر از میان نیازهای عاطفی او و درک و شناخت زیرمتن عناوین دیگر مطالب این بخش هستند.
فیلمنامه کامل این شماره به «تراژدی مکبث» نوشته جوئل کوئن (بر مبنای نمایشنامه ویلیام شکسپیر) و با ترجمه احمد فاضلی شوشی اختصاص دارد. یادداشت مترجم، سکانس برگزیده این فیلم، یک نقد و گفت و گویی درباره فیلمنامه این اثر، پایان بخش مطالب این شماره به شمار می آید.
«فیلمنگار» به صاحب امتیازی بنیاد سینمایی فارابی منتشر میشود و نصرتالله تابش مدیر مسئول و سردبیر میثم محمدی دبیر تحریریه فیلمنگار هستند.
علاقمندان میتوانند جهت تهیه این شماره و استفاده از مطالب شمارههای قبلی مجله به سایت www.filmnegar.ir مراجعه کنند.