بنیاد سینمایی فارابی
تاریخ: 31 تیر 1396

معرفي سينماي ايران در دانشگاه ويگو اسپانيا

  • کد خبر: 100471
  • تعداد مشاهده خبر: (1002)
  • نویسنده: SuperUser Account
  • گروه خبر: اخبار عمومی



هفته فيلم ايران با توجه به علاقه‌مندي دانشجويان دانشگاه ويگو اسپانيا به فرهنگ و تمدن ايراني، به همت رايزني فرهنگي كشورمان در اين دانشگاه برگزار مي‌شود.

به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، عليرضا اسماعيلي، رايزن فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در اسپانيا، 27 تيرماه با حضور در دانشگاه ويگو با خانم دولورس گونزالس (Dolores Gonz?lez)، معاون اين دانشگاه ديدار و در خصوص همکاري‌هاي علمي و فرهنگي دانشگاه‌هاي دو كشور، گفت‌وگو كرد.

اسماعيلي در سخناني، با اشاره به برگزاري كلا‌س‌هاي آموزش زبان فارسي در دانشگاه ويگو اسپانيا، از وضعيت آموزش عالي و دانشگاه‌ها در جمهوري اسلامي ايران سخن گفت.

وي آمادگي رايزني فرهنگي كشورمان را براي بسط و توسعه همكاري‌ها بين دانشگاه‌هاي ايران و دانشگاه ويگو اسپانيا اعلام كرد.

رايزن فرهنگي كشورمان پيشنهاد برپايي نمايشگاه هنرهاي تجسمي و معرفي سينماي ايران در دانشگاه ويگو اسپانيا را داد.

وي همچنين، خواستار برگزاري كلا‌س‌هاي آموزش زبان فارسي در دانشکده زبان‌هاي خارجي اسپانيا به عنوان زبان اختياري دوم، شد.

خانم گونزالس با اشاره به فعاليت‌هاي بين‌المللي دانشگاه ويگو اسپانيا و علاقه‌مندي دانشجويان اين دانشگاه به آشنايي با فرهنگ و تمدن ايراني، پيشنهاد كرد: هفته فيلم ايران در يکي از سالن‌هاي سينماي شهر مادريد برگزار شود.

در ادامه اين ديدار، طرفين بر امضاي تفاهمنامه همکاري‌هاي فرهنگي و آموزشي پس از پايان تعطيلات تابستاني توافق كردند.