دوشنبه, 01 خرداد 1391
جهانگیر الماسی:
جشنواره فیلمنامه نویسی انقلاب اسلامی باعث شکل گیری یک جریان ارزشمند می شود مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

جهانگیر الماسی بازیگر و نویسنده سینما و تلویزیون گفت: برگزاری جشنواره فیلمنامه نویسی انقلاب اسلامی دعوتی ارزشمند برای حضور متخصصان ، نویسندگان و محققان در این حوزه است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، این بازیگر تصریح کرد: توجه به مقوله مهمی چون تاریخ انقلاب اسلامی و ایجاد یک رقابت سالم بین نخبگان، به یقین به نگارش فیلمنامه های درخشان در این حوزه می انجامد. آثاری که همسو و هم راستا با اهداف ارزشمند فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 

این بازیگر با تاکید براهمیت توجه به فیلمنامه در تولید یک فیلم ارزشمند گفت: با توجه به اعتقادم به نقش تعیین کننده فیلمنامه در ساخت یک اثر، باید توجه داشت که فیلمنامه در ساختار درست توسط کارگردان است که می تواند ارزش های خود را بروز دهد و امیدوارم این فیلم نامه های منتخب  توسط  کارگردان های با دانش  و در شرایط ایده ال تولید شود.
نخستین جشنواره فیلمنامه نویسی انقلاب اسلامی توسط بنیاد سینمایی فارابی در سال جاری برگزار می شود.

يكشنبه ، 9 بهمن 1390 ، 11:25 بازدیدها: 292