پنجشنبه, 28 ارديبهشت 1391
ساماندهی وضعیت اکران، عامل رونق سینمای کودک است مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

جواد اردکانی کارگردان سینمای کشور گفت: ساماندهی وضعیت اکران، مهمترین عامل  برای رونق سینمای کودک و نوجوان است.

این فیلمساز افزود: اگر در حوزه سینمای کودک ارتباط مخاطب با فیلم به شکلی منظم و مستمر انجام شود می توانیم آدرس مشخصی از سینمای کودک به خانواده ها ارائه دهیم.

 


جواد اردکانی به جایگاه جشنواره فیلم کودک و نوجوان اشاره کرد و گفت: این جشنواره در سینمای ایران می تواند جایگاه ویژه ای داشته باشد چون سینمای کودک پیشرو است و در دنیا حرف زیادی برای گفتن دارد.
وی در ادامه افزود: جایگاه جشنواره ها بستگی به شاخصه هایی است که این رویدادهای  سینمایی در سطح دنیا دارند. بنابراین اگر در مدیریت جشنواره ثبات داشته باشیم و به شاخصه ها و اهداف خود نزدیک شویم تولید فیلم کودک در کشور رونق می یابد و اکران این گونه فیلم ها از وضع فعلی خارج شده و در نهایت جایگاه جشنواره فیلم کودک در داخل و خارج نیز شاخص تر می شود.
اردکانی تصریح کرد: همچنین اگر بتوانیم از خارج دنیا فیلم های کودک خوب را جذب جشنواره کنیم می توانیم در سطح منطقه جایگاهی خاص پیدا کنیم.

شنبه ، 23 مهر 1390 ، 11:03 بازدیدها: 207