سه شنبه, 16 شهریور 1389

مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی:

استانداردسازی باید در همه سطوح سینما اعمال شود
مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی در نشست رسانه ای تصریح کرد: در شرایط فعلی ضمن توجه به گذشته سینما ، باید بدانیم جایگاه این حوزه در داخل و خارج از کشور چیست و قرار است سینما را به چه سمت و سویی سوق دهیم.
تقدیر از اعضای هیات انتخاب فیلم ایرانی اسکار مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه ، 22 دی 1388 ، 10:39

با حضور مدیرعامل و قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی صورت گرفت
با حضور مدیرعامل و قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی از اعضای هیات انتخاب فیلم ایرانی اسکار تقدیر شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در این نشست با حضور سیداحمد میرعلایی (مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی) و حسن نجاریان (قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی) از ایرج تقی پور، کیانوش عیاری، علی معلم، مرتضی رزاق کریمی، کمال تبریزی، محمد داودی، سیدجمال ساداتیان و  امیر اسفندیاری هیات انتخاب فیلم ایرانی اسکار تقدیر شد.
هیات انتخاب فیلم ایرانی اسکار ، چندی قبل فیلم سینمایی درباره الی را به عنوان نماینده سینمای ایران در این مراسم معرفی کرد.
پیگیری برای حضور موثرتر در دیگر رویدادهای سینمایی جهان، امکان سنجی برای حضور در بازارهای منطقه ای و جهانی و توجه به مخاطبان جهانی از جمله محورهایی بود که این نشست بررسی شد.

 

 

   

 

 

 

 

 
بازديد: 489

نظرات ارسال شده (0)

اضافه نمودن نظرات

فضای كمتر | فضای بيشتر

busy